• info@desauw.be
  • Bel ons: +32 (0)56 650.670
  • Esserstraat 5, 8550 Zwevegem

De Zonnekaart

Heet van de naald: De zonnekaart ! Bekijk via deze link of uw woning de geschikte ligging heeft voor zonnepanelen en hoeveel energie u kan besparen.

Premiezoeker

Vergeet bij verbouwingen of renovaties zeker niet de premiezoeker van de Vlaamse overheid te raadplegen. In een aantal stappen kan je te weten komen op welke premies je recht hebt.

Ga naar de premiezoeker

Ik BENOveer

Desauw is een BENOvatie voorloper. Ontdek via onderstaande link wat dat precies inhoudt.

Lees meer

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf biedt een kwaliteitskader binnen de innovatie bouwtechnologie en is een van de grootste collectieve onderzoeksorganisaties van België. Raadpleeg het WTCB voor informatie en advies.

Energiesparen

Raadpleeg hier de officiële website van de Vlaamse overheid inzake energiesparen en bekijk alle informatie en advies rond energiezuinige werkzaamheden. Bekijk www.energiesparen.be Bekijk ook de energiecalculators en bereken de winst van uw eigen energieproject!

FEDELEC

Fédération Nationale des Installateurs-Electriciens of de Nationale Federatie van Elektrotechnische Ondernemers is de beroepsfederatie voor elektrotechnische ondernemers. Zij bieden advies op sociaal, fiscaal, juridisch en technisch vlak aan de leden. Raadpleeg hier FEDELEC.

CONFEDERATIE BOUW

De Confederatie Bouw verdedigt de belangen van méér dan 15.000 aannemers actief in bouw, energie en milieu. Raadpleeg hier de actualiteit van onze sector.

RESCert

Het Vlaamse, het Waalse en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. Klik hier om meer info daarover te vinden.