• info@desauw.be
  • Bel ons: +32 (0)56 650.670
  • Esserstraat 5, 8550 Zwevegem

Verwarming

Desauw NV bouwt stookplaatsen voor eengezinswoningen, appartementsgebouwen, kantoor- en bedrijfsgebouwen. Telkens wordt gekozen voor moderne verwarmingsinstallaties die uiterst zuinig zijn en een hoog energierendement bieden. Een uitgebreid gamma beantwoordt aan alle eisen en heeft voor elke situatie de gepaste oplossing.

De mogelijkheden zijn divers: traditionele radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Desauw staat u bij met raad en daad zodat uw keuze uw comfort maximaliseert.

VERWARMINGSKETELS

Energiezuinig en met een hoog rendement. Dat zijn tegenwoordig de belangrijkste voorwaarden om het nodige E-peil te halen.

Daarnaast draagt Desauw ook kwaliteit,  duurzaamheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel.

HVAC

Heating –  Ventilation – Air Conditioning

Meer dan airco alleen dus. In de winter bezorgt het u een aangename warmte, in de zomer de nodige koelte in uw werk- of leefruimte. Maar tegelijk behoudt u de controle over de luchtvochtigheid en wordt de lucht gezuiverd en herverdeeld.

Met HVAC geniet u het ganse jaar van een ideaal comfort en bent u actiever en productiever.

De moderne toestellen kunnen ingebouwd worden maar ook quasi onzichtbaar op een discrete lokatie geplaatst worden.

WARMTEPOMPEN

Ook in het domein van de centrale verwarming staan de technieken niet stil. Warmtepompen zijn inmiddels bij iedereen bekend en worden tevens fiscaal gestimuleerd.

Diverse natuurlijke energieleveranciers zijn mogelijk: lucht, water, aarde. Graag bekijkt Desauw dit samen met u overeenkomstig uw mogelijkheden, zowel budgettair als geografisch.