• info@desauw.be
  • Bel ons: +32 (0)56 650.670
  • Esserstraat 5, 8550 Zwevegem

Beveiliging

Desauw NV is een erkend installateur van anti-inbraaksystemen en biedt tal van efficiënte en hoogtechnologische oplossingen om uw woning, kantoor of industrieel gebouw te beveiligen. Bekijk hieronder ons aanbod inzake beveiliging.

INBRAAK

Desauw NV is een erkende installateur van anti-inbraaksystemen in woningen, kantoren en industriële gebouwen. (erkenningsnr.: 20.0774.44)

Omdat iedereen recht heeft op een gevoel van veiligheid, maken wij uitsluitend gebruik van de beste en nieuwste technologieën inzake inbraakbeveiliging.

Door gebruik te maken van deur- en raamcontacten, glasbreuk- en volumetrische detectoren wordt elk ongewenst bezoek meteen opgemerkt. Met een ingebouwde telefoonkiezer kunnen manipulaties onmiddellijk worden doorgeseind naar een meldkamer of centrale bewakingscentrale die 24u op 24u bemand is, die vervolgens de nodige acties opstart.

brandbeveiligingBRANDBEVEILIGING

Een brandmeldinstallatie in een gebouw of woning moet een mogelijke brand in een vroeg stadium en op betrouwbare wijze signaleren. Het bestrijden van de brandhaard kan hierdoor tijdig plaatsvinden en kunnen slachtoffers en schade zoveel mogelijk voorkomen worden.

Desauw NV plaatst rook-, warmte- en gasdetectoren. Dankzij hun permanente werking kan ook bij afwezigheid een brand snel worden gedetecteerd en er dus tijdig worden ingegrepen.

CAMERABEWAKING

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden, bewegende beelden nog veel meer…. Of u nu productielijnen in uw bedrijf in het oog wil houden, wagens in een slecht verlichte parkeergarage of patiënten in een drukke intensive care-afdeling, videobeelden zijn hiervoor onmisbaar geworden.

De videobeelden kunnen opgenomen worden en vanaf eender welke locatie via een login in real time bekeken worden of opgeslagen worden op een harde schijf.

In woningen kunnen camerabeelden direct weergeven worden op een televisie. Camera’s zijn tegenwoordig uiterst klein, hoogtechnologisch en discreet en worden haast niet opgemerkt.

TOEGANGSCONTROLE

Met een systeem voor toegangscontrole bepaalt u wie waar en wanneer toegang heeft tot uw kantoren of infrastructuur. U kan dit gerust beschouwen als een aanvulling op uw inbraakbeveiliging.

Het laat u immers toe om medewerkers of bezoekers door middel van een badge toegang tot bepaalde ruimtes te verschaffen of net de toegang te ontzeggen. U kan het systeem eveneens gebruiken om gebruikers te registreren en te identificeren.

Alle gegevens worden in een database bijgehouden en kunnen op een overzichtelijke manier beheerd worden. Bovendien kan het een bron vormen voor tijdsregistratie of prestatiebeheer.

MELDKAMER

Desauw werkt nauw samen met de meldkamer Oktopus. Elke manipulatie of sabotage van uw inbraakbeveiliging wordt doorgeseind naar hun meldkamer, waarna zij de nodige acties ondernemen voor uw veiligheid.