• info@desauw.be
  • Bel ons: +32 (0)56 650.670
  • Esserstraat 5, 8550 Zwevegem

Elektriciteit

Desauw NV heeft ervaring met alle elektriciteitstoepassingen, van bekabeling en elektrische kasten tot de afwerking met stijlvol schakelmateriaal, domotica en verlichting. Ook de evoluties in hernieuwbare energie wordt door Desauw op de voet gevolgd.

Uiteraard varieert de materiaalkeuze overeenkomstig de klant: residentieel of professioneel, nieuwbouw of renovatie.

nieuwbouwELEKTRISCHE INSTALLATIE

Alles is mogelijk:

standaard/basis of met uitgebreide toepassingen,

rekening houdende met eventuele toekomstige uitbreidingen,

met of zonder domotica.

SCHAKELMATERIAAL

Desauw NV heeft een sterke samenwerking met diverse toonaangevende merken:

Niko, Bticino, CJC, Tense

Voor elk wat wils: modern, klassiek, exclusief of eerder onzichtbaar.

VERLICHTING

Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod verlichting: LED’s, wandarmaturen en staande lampen, eye catchers. Elke ruimte in een woon- of werkomgeving heeft zijn specifieke eisen op gebied van verlichting.

Op basis van budget, architectuur, smaak en specifieke wensen kunnen wij door onze ruime ervaring een gepast voorstel doen om uw project optimaal te verlichten.

DOMOTICA

In moderne woningen maakt een domoticasysteem meer en meer deel uit van het dagelijks comfort. Domotica zorgt ervoor dat verlichting, verwarming, zonnewering/ rolluiken, muziek enz., in een woning niet langer individueel werken, maar samenwerken. U bepaalt welke sfeer uw huis uitstraalt en dit op elk moment van de dag.

Desauw gebruikt steeds als gebouwenbeheersysteem KNX, waarvan de nadruk ligt op comfort, flexibiliteit en energiezuinigheid. KNX is zowel bedienbaar via touchscreen, IPad, Smartphone.

KNX: wereldwijd de enige open standaard voor gebouwenautomatisering.

ZONNEPANELEN

Elektriciteit wordt steeds duurder en onze woningen moeten steeds zuiniger worden. Zonnepanelen bieden hierop een antwoord.

Zelf elektriciteit produceren en zo een steentje bijdragen, daar helpt Desauw je graag bij.